PREZENTARE VIDEO
Descopera frumusetea ansamblului rezidential din care poti face parte si tu!
DISPONIBILITATE INTERACTIVA
Vrei o priveliste de la etaj spre zona montana a Brasovului? Vrei un apartament intr-o zona mai insorita sau umbrita? Verifica disponibilitatea apartamentelor!
TUR VIRTUAL
Te invitam la o plimbare virtuala prin complexul rezidential Casa Nobel sa te convingi de frumusetea si modernismul locului inainte sa ne vizitezi!

Despre noi

Daca doresti sa te stabilesti intr-un cartier aparte si sa te integrezi in comunitatea unui ansamblu rezidential modern si curat, proiectul imobiliar Casa Nobel va raspunde cerintelor tale.

Apartamentele din ansamblul Casa Nobel sunt concepute pentru cei care doresc sa locuiasca in oras, dar in acelasi timp sa respire aerul curat si sa se bucure de amplasamentul intr-un mediu sanatos si sigur. Ansamblul Casa Nobel este perfect incadrat in peisajul brasovean, oferindu-ti spatii verzi, o priveliste superba precum si apartamente la cheie moderne si sigure.

In prezent, ansamblul contine 5 blocuri P+4 finalizate, fiecare avand apartamente de tip: garsoniera, 2 camere, 3 camere, fiecare unic in felul sau prin locatie, caile de acces facile si privelistea oferita.

In spatele proiectului Casa Nobel este un grup de ingineri si arhitecti cu experienta in domeniu si o gandire deschisa, capabili sa indeplineasca cerintele oricarui locatar.

Ce am facut pana acum?

 • Cladiri
 • Apartamente
 • Metri patrati utili
 • Familii fericite

Cateva dintre avantajele Casa Nobel

►Ai parte de spatii verzi si aer curat in permanenta si de o priveliste superba a ansamblului muntos al orasului

►Te vei integra intr-o comunitate noua si tanara, cu vecini asa cum ti-ai dorit

►Ai parte de centre comerciale, scoli si gradinite in apropiere

►Traficul din zona este redus si ai acces la reteaua de transport in comun

►Te bucuri de preturi avantajoase la apartamente si garsoniere cu finisaje de calitate in blocuri noi

►Interiorul complexului dispune de spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si locuri de parcare

►Esti in deplina siguranta! Ansamblul Casa Nobel este imprejmuit si pazit, fara sa fie permis accesul persoanelor neautorizate

►Cladirile sunt prevazute cu lift, boxa comuna pe fiecare etaj iar holul si casa scarii sunt iluminate si spatioase

►Ai parte de garantie la finisaje si instalatii

►Toate apartamentele si garsonierele sunt complet finisate. Tot ce trebuie sa faci este doar sa te muti, fara alte griji!

Echipa Noastra

Te invitam sa faci cunostinta cu persoanele care fac totul posibil la Casa Nobel!

 • Oana Dencescu

  Dep. Vanzari


  0757 077 200
  oana.curca@casanobel.ro
 • Marilena Moian Dusa

  Dep. Vanzari


  0754 205 400
  marilenamoiandusa@yahoo.com
 • Radu Lazea

  Dep. After sales


  0746 278 827
  lazea.radu@casanobel.ro
 • Cristina Chitulea

  Dep. Economic


  0744 770 707
  cristina.chitulea@casanobel.ro

Stadiu Proiect

La Casa Nobel, ne dorim sa punem bazele unui ansamblu rezidential modern, care corespunde cerintelor tale. In momentul de fata suntem in proces de extindere a ansamblului.

Vom anunta in curand mai multe detalii despre noile locuinte pe care le construim pentru tine.

Esti gata pentru a începe o conversație?

Contacteaza-ne

Ce spun clientii nostri:

Exista un moment in viata fiecaruia cand ne lipseste ceva, ca avem nevoie de reinventare. In cazul nostru, lipsa era sensul cuvantului "acasa". Simteam nevoia sa avem o casa, sa o putem numi "acasa", sa ne putem reinventa. Apartamentul a parut de la bun inceput ca ne este destinat, caci zona in care se afla corespunde intru totul cerintelor noastre. Spatii verzi, liniste, tineri, oameni frumosi, cu aceleasi planuri de viitor. Provocarea a venit cand am inceput amenajarea, cautand idei captivante si incercand sa surprindem toate detaliile. Mereu esti preocupat de felul in care casa ta vorbeste despre tine si cauti solutii, care pot deveni idei valoroase. Putem spune ca aici ne-am gasit echilibrul si linistea de care aveam nevoie. Zona este in plina dezvolatare si asteptam cu nerabdare definitivarea proiectului si noii vecini, sperand sa devenim o comunitate. `CLAUDIA POPOVICI`
``
"Felicitari, Casa Nobel pentru proiectul de anvergura pe care il puneti in practica, cu perseverenta si profesionalism, cu implicare si devotament pentru clienti si pentru mediul inconjurator. Tin sa multumesc echipei Casa Nobel ( Lazea Radu, Balint Janos, Lazea Roxana) pentru tot sprijinul acordat in aceasta perioada, mi-ati fost alaturi in cea mai importanta decizie din viata mea, ati facut posibila implinirea visului meu de a avea o locuinta primitoare, unde sa ma simt ACASA ! Mult succes in tot ce intreprindeti si la cat mai multi proprietari fericiti! `Lupoiu Georgiana - Florina`
Felicitari echipei casa nobel pentru caliatea buna a apartamentelor!!! `Dragan Lucia Alexandra`


Refresh


Unde ne gasesti?

Intra in legatura cu echipa noastra, iar noi vom raspunde cu promptitudine intrebarilor tale. Iti suntem alaturi in a lua decizia cea mai buna pentru achizitionarea unei noi locuinte.

Brasov, Str. Nicolae Labis, Nr.36

0368 405 005
0368 405 004
0753 888 000
vanzari@casanobel.ro

Vizionari
Luni-Vineri:
9:00 – 17:00
Cu programari pana la ora 18:00
Sambata-Duminica:
10:00 - 14:00

Arata Informatii contact